Yhteystiedot

Jarraun´s kissala

Jarkko Kousa &
Rauno Sysi-Aho

Riiheläntie 21, 17200 Vääksy

jarkko.kousa@gmail.com
+358 40 5141241
rauno.sysiaho@gmail.com
+358 44 5799397

Uusimmat kuvat

5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old
5 viikkoa vanha / 5 weeks old

Meillä ei ole tällä hetkellä pentuja, mutta katso suunnitelmat!

Suunnitelmissa / Plans

Suunnitelmissa on teettää tämän vuoden aikana pentuja yhdistelmästä:  

We have planned to have kittens in the beginning year of 2017 in this combination:

SC Kattskogens Alma (NFO f 09 23)    &    GIC Jarraun´s Skog Asgard (NFO n 09 24)

Jos suunnitelmamme kiinnostavat, olkaa reilusti yhteydessä, niin kerromme niistä lisää!!

If you are interesting our plans, you can send message!

Kissojemme terveys

Kaikki kissamme on terveystarkastettuja, säännöllisesti rokotettuja sekä madotettuja. Kostalla ja Almalla on tehty HCM-sydänultraus 2 kertaan, Aurinkoisella, Cherryllä, Bergthorilla ja Knight Light:lla kerran, tulokset olivat kaikilla erinomaiset. FeLV ja FIV on testattu kuten myös GSD IV (N/N) ja todettu terveiksi.

Kissalamme on testattu sienivapaaksi 10/2016   (Microsporum canis, M.gypseum, Trichophyton mentagrophytes ja T. verrucosum: Negatiivinen)

Jos sinulla on kiinnostusta pennuista tai haluat kuulla lisää näistä suunnitelmistamme, niin ota yhteyttä! 

Pennut luovutetaan meiltä aikaisintaan 14viikon ikäisinä, terveystarkastettuina, mikrosirutettuina, useasti madotettuina, kaksi kertaa rokotettuina, runsaan pentupaketin, hoito-ohjeiden ja elinikäisen kasvattajien tuen saattelemana. Kodit joihin meiltä pentu muuttaa suunnitellaan tarkkaan, uuteen perheeseen haluamme ensin tutustua ja varmistua näin että pentu pääsee parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Tärkeintä on löytää jokaiselle pennulle hyvä ja rakastava koti. Toivomme näkevämme pennun myös näyttelyissä mutta se ei ole välttämättömyys. 

Muistathan että meiltä hankittu kissa ulkoilee aina valvotusti valjaissa tai aidatulla terassilla tms, eikä ikinä vapaana luonnossa. Pääsääntöisesti kaikki lemmikkipennut muuttavat uusiin koteihin kastroituina/steriloituina. Jos haluat meiltä kissan kasvatuskäyttöön niin sekin on mahdollista neuvottelemalla. Pentujen hinnat noudattavat pääpiirteittäin Norjalainen Metsäkissa ry:n ohjeistusta, tutustuthan ensin niihin (klikkaamalla yllä olevaa linkkiä pääset suoraan yhdistyksen sivuille). 

Käythän tutustumassa myös norjalaisen metsäkissan kasvatuksen tavoiteohjelmaan, sieltä löydät runsaasti tietoa rodusta. Kasvatuksen tavoiteohjelman löydät yhdistyksen sivulta:  http://www.norjalainenmetsakissa.fi/terveys.php

Iams_eukanuba_everclean.jpg

rc_banneri_kissa_468x100.jpg