Yhteystiedot

Jarraun´s kissala

Jarkko Kousa &
Rauno Sysi-Aho

Riiheläntie 21, 17200 Vääksy

jarkko.kousa@gmail.com
+358 40 5141241
rauno.sysiaho@gmail.com
+358 44 5799397

Uusimmat kuvat

Emeliana 12 kuva Tessa
Emeliana 11 kuva Tessa
Emeliana 10 Kuva Tessa
Emeliana 9 kuva Tessa
Emeliana 8 Kuva Tessa
Emeliana 7 kuva Tessa
Emeliana 6 kuva Tessa
Emeliana 5 kuva Tessa

We waiting kittens!

Meilla_odotetaan_pentuja_Jade_ja_Mosse.JPG

Pentuja_tulossa_Eme_ja_Ludde.JPG

Jos suunnitelmamme kiinnostavat, olkaa reilusti yhteydessä, niin kerromme niistä lisää!!

If you are interesting our plans, you can send message!

Kissojemme terveys

Kaikki kissamme on terveystarkastettuja, säännöllisesti rokotettuja sekä madotettuja.

Kostalla, Almalla, Aurinkoisella, Cherryllä ja Bergthorilla on tehty HCM-sydänultraus 2 kertaan, Knight Light ja Emeliana on HCM-sydänultrattu kertaalleen. Tulokset ovat olleet kaikilla erinomaiset.

FeLV ja FIV on testattu kuten myös GSD IV (N/N) ja todettu terveiksi.

Kissalamme on säännöllisesti testattu sienivapaaksi  (Microsporum canis, M.gypseum, Trichophyton mentagrophytes ja T. verrucosum: Negatiivinen)

Jos sinulla on kiinnostusta pennuista tai haluat kuulla lisää näistä suunnitelmistamme, niin ota yhteyttä! 

Pennut luovutetaan meiltä aikaisintaan 14viikon ikäisinä, terveystarkastettuina, mikrosirutettuina, useasti madotettuina, kaksi kertaa rokotettuina, runsaan pentupaketin, hoito-ohjeiden ja elinikäisen kasvattajien tuen saattelemana. Kodit joihin meiltä pentu muuttaa suunnitellaan tarkkaan, uuteen perheeseen haluamme ensin tutustua ja varmistua näin että pentu pääsee parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Tärkeintä on löytää jokaiselle pennulle hyvä ja rakastava koti. Toivomme näkevämme pennun myös näyttelyissä mutta se ei ole välttämättömyys. 

Muistathan että meiltä hankittu kissa ulkoilee aina valvotusti valjaissa tai aidatulla terassilla tms, eikä ikinä vapaana luonnossa. Pääsääntöisesti kaikki lemmikkipennut muuttavat uusiin koteihin kastroituina/steriloituina. Jos haluat meiltä kissan kasvatuskäyttöön niin sekin on mahdollista neuvottelemalla. Pentujen hinnat noudattavat pääpiirteittäin Norjalainen Metsäkissa ry:n ohjeistusta, tutustuthan ensin niihin (klikkaamalla yllä olevaa linkkiä pääset suoraan yhdistyksen sivuille). 

Käythän tutustumassa myös norjalaisen metsäkissan kasvatuksen tavoiteohjelmaan, sieltä löydät runsaasti tietoa rodusta. Kasvatuksen tavoiteohjelman löydät yhdistyksen sivulta:  http://www.norjalainenmetsakissa.fi/terveys.php

rc_banneri_kissa_468x100.jpg